Kaip bausim A. Maldeikienę?

Neseniai mane pasiekė informacija, kad pagrindinė Lietuvos maldeikienė – Aušra Maldeikienė su savo šeima rengiasi emigruoti į Pietryčių Aziją.

Lietuvoje už emigraciją didesnio nusikaltimo nėra: bet koks jos skatinimas yra baudžiamas administracinėmis baudomis, patys emigrantai čia likusių artimųjų yra atvirai niekinami, o dvigubos pilietybės taip griežtai draudžiamos, kad politikai net juokais apie tai nebešneka.

Ir teisingai, nes Lietuvoje gyventi taip gera, kad tik visiški bepročiai gali ryžtis važiuoti kažkur kitur.

Atviros beprotybės veidas

Dešimtys tūkstančių įvairių valstybinių įstaigų itin efektyviai dirbančių vyriausiųjų specialistų  užtikrina, kad Lietuvos gyventojams nieko netrūktų. Dėl to visi keliai pas mus lygūs kaip stygą, darželiuose netrūksta vietų, o mūsų gydymo įstaigos tokios prašmatnios, kad skandinavams kelia nekontroliuojamus pavydo ir įsiūčio priepuolius.

Dėl gerai dirbančių valdininkų Lietuva tapo tokia atvira ir kosmopolitiška šalimi, kur žmonės vadovaujasi šaltu protu, išklausydami visas nuomones ir priiminėja tik gerai apsavarstytus sprendimus. Jokių mažumų čia niekas nepuldinėja, o LGBT žmonės gali nevaržomi tuoktis, įteisinti savo partnerystes, įsivaikinti ir demonstruoti savo jausmus viešai, be baimės būti užpultiems mažaraščių marozų tiesiog gatvėje.

Gėjų eitynes atėjusių palaikyti vietinių eruditų būrys

O verslo sąlygos! Belieka tik apsižvalgyti – aplinkui vien tik slėniai, rizikos kapitalas ir žinių ekonomika. Verslo įsteigimui jokių sunkumų nėra, o įstatymai pas mus itin stabilūs ir nesikaitalioja kas kelis metus. Svarbiausia, kad verslininkai gali tiesiog dirbti, nes nėra jokio perteklinio reguliavimo, dėl ko Lietuvoje nėra nelegalaus darbo ir šešėlinės rinkos.

Ypač gera Lietuvoje šeimoms. Mūsų aukštosios mokyklos ruošia pačius geriausius pedagogus visame pasaulyje, kurie yra kantrūs, labai gerai išmano savo dalykus ir niekada nesmurtauja. Darželiai ir mokyklos įrengti taip, kad yra ko pasimokyti pūvantiems Vakarams kurie visiškai nesuvokiamai pritraukė šitiek lietuvių. Vietos ugdymo įstaigos yra ne tik puikios, bet ir labai gerai organizuotos, kur visuotinė kompiuterizacija užtikrina labai aiškų ir sklandų vaikų registravimo procesą. Mūsų tobuloji švietimo sistema ir užtikrina, tai, kad Lietuvoje visada būsite supami pakančių ir išsilavinusių šviesuolių.

Dėl visuotinio klestėjimo Lietuvoje beveik nėra streso, todėl mažai kas geria, rūko ar kitaip svaiginasi. Žmonės čia yra fiziškai aktyvūs, besirūpinantys savo mityba, todėl išimtinai sveiki. Bendras žmonių sveikatingumas yra toks aukštas, kad mūsų poliklinikos ir ligoninės nėra perpildytos visiškai išvengiamų gyvenimo būdo sukeltų chroniškų susisirgimų kamuojamų asmenų. Dėl to, gydytojai, kurių parengimas yra ne ką prastesnis, negu vietinių pedagogų, gali daugiau laiko ir išteklių skirti ligoniams.

Pasaulyje nėra tokios kitos valstybės su tokiomis geromis ateities perspektyvomis, kaip Lietuva. Mes neturime valstybės skolos, viešasis sektorius veikia labai efektyviai ir nešvaisto lėšų, neturime jokių kaimynų, su kuriais galėtų iškilti kariniai konfliktai, niekas nepiktnaudžiauja Lietuvos socialinio draudimo sistema, kuri rūpinasi visais ir yra kuo puikiausiai išlaikoma iš vietoje surenkamų mokesčių.

Lietuvą supa tik stabilios, klestinčios valstybės, kurios nepasižymi mūsų valstybingumui kenksminga ideologija ir su kuriomis yra palaikomi labai draugiški santykiai

Svarbiausia – Lietuva turi pačią geriausią valdžią visame pasaulyje. Mums yra svetimi politiniai skandalai, korupcija ir nekompetencija. Ministrai keičiasi retai, vyriausybė dirba sklandžiai, o Seime nėra nei vieno teisiamojo. Mūsų išmintingieji politikai nespausdina jokių obligacijų, ištisai nesiskolina finansų rinkose, nepučia dirbtinių rinkos burbulų, nenuslėpinėja jokių duomenų, todėl dabartiniam Lietuvos klestėjimas yra ilgalaikas ir užtikrintas ateities kartoms.

Visų Lietuvos politikų veidai spinduliuoja begalinį protą ir išmintį

Gerai pagalvojus, A. Maldeikienės bausti nereikia, nes gyvenimas ne Lietuvoje – klestinčioje galimybių ir turto šalyje bus jai pati didžiausia bausmė.

31 Comments

  1. Proto balsas
    Proto balsas 2014-11-20 at 15:54 .

    Labai linksmai susiskaitęs įrašas. Pamiršai paminėti apie nesuvokiamai didelius atlyginimus Lietuvoje, kurių Lietuviai nebežino kur dėti, todėl iš mandrumo ir solidarizacijos su ne tokiomis sėkmingomis tautomis, bando išgyventi iš 5 litų per dieną.

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar