132 Comments

  1. Darau, Blė
    Darau, Blė 2015-03-13 at 16:54 .

    Šįkart, gerbemasis Siaubai, kažkaip nepavarėte. Net nežinau, kaip čia interpretuoti. Na, interpretuosiu, kaip prastą trolį turbūt 🙂 Bo logikos per mažai.

    Visi valdžioj vagys — sutinku. Jei įeini į tam tikrą socialinę grupę, prisiimi ir jos titulus.

    Dėl mokesčių tai nesutinku. Ne vagystė jie. O tai, kad žmonės nenori mokėt mokečių, tai ne mokesčių bėda, o tų žmonių bei atitinkamo švietimo. Visada galima savo darbo modelį pakeisti taip, kad mokėtum mokesčių kuo mažiau. Ir kalbu ne tuščiai, o pats tuo naudojuosi.

    Kodėl man nepatinka mokėti mokesčius… todėl, kad iš tų, daleiskim, 70% tik kokie 20% panaudojami taip, kaip man atrodo ir turėtų būti panaudoti. Čia labai grubiai paskaičiavus, ekseliuko dabar neturiu. Taigi 50% tikrai beveik pavagiami arba panaudojami neadekvačiai. Deja, tai tas pats.

    Dėl kontrakto tai čia kažkaip irgi. Arba tamsta juokaujate, arba jei rimtai, tai su visa pagarba, neapgalvojote 🙂 Kaip žinia, vaikas yra nepilnametis, taigi už jį viską pasirašo tėvai. O tą jie padaro ligoninėje, o paskui ir registruodami naujagimį. Pats paaugęs naujagimis pasiima ATK ar pasą ir taipogi padeda validų parašą. Tad jūsų asmens dokumentas ir yra kontrakto su atitinkama valstybe ir jos įstatymais įrodymas. „Socialinis kontraktas“ tai yra teorinis bambeklių išmislas, tokio nėra. Yra visiškai realus ir legalus dokumentas.

    O į mišką neprošal kokią sasyską išsikept, šiaip jau, oras už lango gražus.

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar