32 Comments

  1. Skirmantas Tumelis
    Skirmantas Tumelis 2015-06-17 at 17:06 .

    Svarsčiau ar aš esu tas ****. Man atrodo, kad ne. Esu pakėlęs šiukšlę ir išmetęs į šiukšlių dėžę.

    O beje, pone Siaube, ar jūs vidutinio amžiaus krizę jau pergyvenote ar dar ne? Kaip manote?

  2. Darau, Blė
    Darau, Blė 2015-06-18 at 10:11 .

    Kai pražilęs dėdulis prie altoriaus vedasi ką tik apsipūkavusią studentę, tai čia niekaip kitaip nepavadinsi, kaip pedofilija. Nesvarbu, kad studentė jau pilnametė ir ją dulkinti galima teisėtai, tas esmės nekeičia. Na, čia šiaip, pusiau į temą.

    Dėl ligų, gerbiamasis, taip nesišakokite, kartais ir prevencija nepadeda 🙂 Kitą kartą svarbiau gydytis tinkamomis priemonėmis tiesiog, o ne įjungti neigimą ar remtis liaudiškomis priemonėmis.

  3. Skirmantas Tumelis
    Skirmantas Tumelis 2015-06-19 at 01:19 .

    Aš šiandien regitroj buvau atsinaujinti vairuotojo pažymėjimą, nes turiu dar seną. Tiksliau du senus pažymėjimus. Taip gavosi, kad ant vieno “A” kategorijos antspaudėlis yra, o ant kito “B”.

    Tam kad galėčiau pasikeist – reikalingas sveikatos pažymėjimas. Tai gavau aš tą pažymėjimą tik ten nebuvo parašyta, jog esu sveikas ir “A” kategorijai (tik “B”).

    Tai nepatingėjau gaut dar vieną pažymėjimą, kuriame atsirado ir “A”. Nors motociklo neturiu ir nevažiavau juo jau… seniai.

    Tai dabar matysim kaip bus su ta krize.

  4. El. Vovere
    El. Vovere 2015-06-22 at 09:02 .

    Negaliu nesutikt su didžiąja dalimi…. taikliai ir skaudžiai 🙂
    Iš esmės abiejų aprašytų ponų veikimo strategija labai panaši, skiriasi tik priemonės ir mastai. O dėl žurnalisto – visi turim visokių silpnybių ir pomėgių, tačiau negali nematyt visumos, jei jau dirbi tokį darbą ir nesi koks Ačas.

    Beje, dėl asmeninio gyvenimo – kiek esu kuo labai stebėjusis ar pasipiktinus – visada man aplinkybės tai primindavo, kartais ir pati papuldavau į panašias situacijas, o kartais gyvenimas tiesiog plekšteldavo. Tai susilaikysiu 🙂

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar